16 januari 2018

Husport(o)rätt

När jag var barn samlade jag på frimärken. Att det inte är någon ekonomiskt värdefull samling jag fick med tiden kan jag nog påstå. Stora färgglada frimärken var i mina ögon finast och därmed värdefullast. Så småningom gick samlarivern över men frimärksalbumet finns kvar. Frimärken har dock fortsatt att göra mig glad. Att frankera brev med genomtänkta valörkombinationer och motiv till en mottagare som förstår att uppskatta detta kan jag än idag tycka om. Men så sällan det blir att skicka brev numera.

Så har jag samlat på frimärken med byggnader jag haft förmånen att arbeta med - som de här ovan.
.
.

2 kommentarer:

 1. Någon trogen frimärkssamlare är jag inte men jag brukar spara märken jag tycker är särskilt vackra/intressanta. Före jul hittade jag ett häfte med Lars Lerins konst. Lycka! Jag har älskat hans tavlor sedan 1980-talet när han hade utställningar här i stan några gånger.
  Hoppas ditt 2018 har börjat — och fortsätter! — bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frimärken är småkonstverk i sig.
   God fortsättning även till dej!

   Radera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...