14 juni 2012

Snart är de här...

... de som alla i bygden verkar längta efter. Vill ha mer, det blir bra, gynnar oss, miljövänlig anläggning. "Jag ställer upp på statens önskemål och upplåter min mark" var vad en markupplåtare sa. Mot ersättning förstås. En markupplåtare i byn är centerpartistisk kommunpolitiker. Jodå. Kommunalt beslut. Jäv?

Ava vindkraftpark. Säkerligen tror alla i bygden på det som står här. Och det som inte står. Visualiseringar fattas för att man ska förstå vad detta kommer att bli. Högre än de som redan finns på Gabrielsberget. Vem bryr sig. Folk verkar vilja ha sin närmiljö så här. När landskapet en gång industrialiseras vet vi aldrig vad nästa steg blir.
.
.
Kanske har även andra bloggare åsikter om , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Kräks på den här vindkraftshysterin!! Och fortsätter in i det längsta gör de trots att deras luftslott börjat rasa. De ska suga ut bidragspengarna till sista droppen och sen står de där, maskinerna.
    Skrämmande också vad det tydligen är vanligt att vanligt folk är riktigt dumma i skallen...eller vad det nu är för fel? Nåt slags grupptryck kanske. De stora männen i byarna vill få kosing i plånkan och upplåter marken och de andra håller käften för att inte stöta sig med dem. Är så less på detta!!

    Jag skickade in överklagan över idiotin som pågår här i byn, med vindkraftsindustrin som tre "byamän" promt vill fläska upp mitt i ansiktet på hela byn.

    //Boije

    SvaraRadera

Tyck till om du vill...