31 oktober 2017

En bloggföljare


Ett par av dem som följer min blogg Timmer & Masonite ser ni här. Erika Åberg var tidigt ute som följare och numera är hon kanske mest känd genom programmet "Det sitter i väggarna" där hon är en av programledarna. Ni tittar väl?
Erika har aldrig kommenterat här på bloggen men väl läst mycket. 

Det är inte heller ovanligt bland tidskrifternas redaktioner att läsa och låta sig inspireras av bloggare. Det var lustigt när lokaltidningen mejlade mej 2015 för att få göra ett hemma-hos reportage. Det är varken huset eller jag redo för :-)

Hur som helst - förnöjsam läsning till er alla som läser!!!
.
.

3 kommentarer:

 1. Hej! Förstår att lokaltidningen vill göra ett reportage om dig och ditt hus! Vi blir alla lite nyfikna på "Vem i jessi namn ää männicha?". Tycker du gör alldeles rätt som inte avslöjar ALLT. Dina berättelser får mer krydda av anonymiteten, och att du egentligen kan vara vem av oss som helst, vi kan alla identifiera oss med dig, vi som gillar "det gamla". Fortsätt att vara vår Osynliga vän! Mvh Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stig, detta är den absolut bästa, mest genomtänkta, kommentar jag kan önska mej på detta skriveri. Den tackar jag dig innerligen för!!! Du sätter ord på min avsikt med bloggandet :-)

   Radera
 2. Bra gjort av dig att hålla distans i din blogg. Jag tycker om din blogg och det är mycket intressant som du delar med dig.
  Om du öppnar dörren med hemma hos reportage har du snart kleti och pleti utanför dörren som vill hälsa på eller snoka och sedan prata illa om dig och ditt fina hem.

  Det är för många som är otrevliga och oseriösa idag för att släppa dem in på livet!
  Därför är det bra om man väljer själv vem som ska veta vem man är.

  Hälsar Caroline Christensen som också håller hårt på att vara anonym.

  SvaraRadera

Tyck till om du vill...