19 november 2009

Tänkt

Sånt här höll jag på med då jag flyttat hemifrån. Det var ett sätt att få ett blickfång på väggen vid skrivbordet där jag satt och pluggade. Och kan ni tänka – jag har kvar lapparna än!!!?Rum i studentkorridor i Stockholm. Varje rum i området var likadant som det andra med ett par variationer i storlek. Samma möbler, samma tapet, samma målade väggar. Så klart att man måste se till att få personlighet in i rummet genom att sätta upp saker på väggarna och genom att byta ut gardiner och matta till alldeles egna. Åsså hade man några fler möjligheter. Jag satte foton ur Femina (som då hade ”rödstrumporna” på) på sidor och baksida på samtliga hyllplan. Med hjälp av den grå formbara häftmassan som kom på 70-talet. Några av er minns säkert! Jag tyckte det blev ganska okej. Måla gick ju inte an. Man fick skapa sig en hemkänsla med enkla medel.

Ett annat sant ord som satt på väggen var: ”Alla revolutioner har hittills bara bevisat en sak: allt går att förändra - bara inte människan!”

1 kommentar:

 1. Hej,

  ja du, visst försökte man skapa det lite trevligt i sin studentlya. På den tiden tecknade jag rätt mycket så det blev en massa egna bilder samtidigt som jag alltid sprang på konstmuseum och hängde upp lite gratisbilder/gratis material från utställningarna :-)

  Vilka fina bilder av kyrkan och klocktornet i inlägget nedan. De kyrkliga byggnaderna och miljöerna är ofta så vackra.

  Ha en fin helg!

  Kram
  Katarina

  SvaraRadera

Tyck till om du vill...