4 augusti 2011

Fint

Jag fick en vacker bukett av en tremänning förra veckan då vi var några ur släken som sågs för att prata gammeltid. Buketten står i 70-talsköket.
Den fantasifulla vasen har Linda Baudin gjort. Den köpte jag på Olofsfors bruk härom året.

En doftande lilja och astilbe i två olika färger utgjorde då det vackra blickfånget. Astilben har vissnat men jag plockade egen daggkåpa och buketten lever vidare med nytt sällskap för "huvudpersonen". Liljan är fantastisk på att blomma länge och dofta gott. Tack S!!! Och tack J som såg till att vi träffades allihopa, jag tror vi alla uppskattade din påtryckning!!!. Vi gör om det snart hoppas jag, kanske med foton och gamla dokument.
.
.

Kanske har även andra bloggare åsikter om , ,

5 kommentarer:

 1. Nej vi fick inte råttan igårkväll, men vi ger inte upp (jag har uppdaterat inlägget om detta).

  Blev glad när jag läste om tätten, det var ju så otroligt gott! Jag tycker inte att den köpta smakar riktigt lika... minns jag fel eller... Blir det någon skillnad i smak när du gör egen tätte och utgår från köpt, än den köpta?? (Känns som en otroligt dum fråga men den måste ställas!)

  SvaraRadera
 2. Det var verkligen trevligt!!Ja, vi får absolut se till att styra upp ett till möte framöver med gamla foton och annat intressant. Ha det så bra! /Josefin

  SvaraRadera
 3. Marieberg - jag anar att tetten från barndomens inte smakade riktigt lika milt som den gjord på pastöriserad och skummad mjölk från mejeriet. Då jag var barn togs den från den egna mjölken efter silning. Lite mer "smak" då förstås men konsistensen är densamma, så jag fortsätter göra "moderna" tetten som jag gjort några år och vant mej med ;-)

  Josefin - det är så trevligt att du som är ung intresserar dig för släkten och berättelser om de människor som nu är borta och för oss levande också förstås :-)

  SvaraRadera
 4. Så trevligt att träffas! Tack för en god fisksoppa! Visst måste vi träffas igen och titta på gamla foton, vykort m.m. Ha en bra fortsättning på sommaren!
  Tremänning Susanne

  SvaraRadera
 5. Susanne, såklart ska vi ses. Och helst inte om ett år utan tidigare. Höst- och vinterkvällar är bra till att koncentrera sig på bilder och foton. Fortsatt fin sommar önskar jag!!!

  SvaraRadera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)