6 januari 2013

Muppande dator och bloggverktyg

Jag läste här på bloggen en kommentar om en muppande dator. Sådan som inte gör som man vill, som lever sitt eget liv.
Min blogg har börjat muppa sig. Jag kan inte få in kommentarer i marginalen som jag har haft. De är borta och går inte att få dit igen via en "gadget". Det är alltför lätt att missa att svara om kommentaren finns i samband med ett skriveri för länge sen.
Varför gör blogger så här?
Annat var det under den analoga tidsåldern ;-)
.
.
Kanske har även andra bloggare åsikter om , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Jag har blivit tipsad att byta webbläsare från Explorer till Chrome eller Firefox eftersom min blogg inte längre vill ladda upp bilder.

  SvaraRadera
 2. Man kan bli riktigt sur på Blogger emellanåt. Idag hade väninnan bekymmer med att sätta in bilder, men det verkar fungera om man byter webbläsare.

  Jag saknar också funktionen "senaste kommentarerna". Den var bra. Tittade senast idag om den fanns kvar bland "gadgetarna" men nu var den borttagen. När jag kollade tidigare så stod det att det blivit något fel i HTML-koden för den, eller vad det var. Jag fattar ingenting. (Som vanligt.) Men jag hoppas Blogger fixar till den.

  SvaraRadera
 3. Har du inte fixat så du får ett e-postmeddelande varje gång du får kommentar? Hade jag inte det, skulle jag missa många kommentarer. Speciellt i äldre inlägg. Du ställer in det under Inställningar - Inlägg och kommentarer. Det är mycket säkrare än en skakig gadget.

  SvaraRadera
 4. Anta S, jag har samma upplevelse som du. Nu har jag gjort som Mira råder, sett till att kommentarer kommer till epostburken också. Tack!

  SvaraRadera
 5. Äh, Blogger har väl aldrig varit annat än muppig ;)

  SvaraRadera
 6. Tack Viola för att du skrev om det här! Och tack till Mira som tipsade om "epost-kommentarerna". Igår fixade jag det så. Jättebra!!!
  Tacksam kram till er båda två!

  SvaraRadera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)