10 juni 2015

Tryggt eller tryckt

Apropå föregående blogginlägg.

Som vuxen känner jag mig tryggare att klättra upp på en väldigt hög byggställning uppförd av människohand än att stå nära ett stort stup på en naturlig klippa. Ni skulle se mig när jag var här och masade mig nära kanten för att titta 600 meter ner till fjordens vattenyta.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Preikestolen
 
Det var ingen höjdare fast det var det ju sannerligen i verkligheten.
.
.

4 kommentarer:

 1. Hu! Jag avstår gärna från både byggnadsställningar och högt belägna, naturliga platser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag ser att du avstod från tornet i Kumlaby kyrka med den smala torntrappan. Jag är mer rädd när jag inte har något att hålla mig i som ett stup t ex :-)

   Radera
 2. Håller helt med Mira! Fy för höga höjder, jag får svindel vid mattkanten. ;) Inte ens under pistolhot skulle jag besöka Predikstolen. Du är en otroligt modig kvinna, Viola!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaxig var jag inte då jag tittade ner liggande på mage. Tyngdlagen "klistrade" mig vid klippan. Det var t o m obehagligt att se andra som stod upp vid klippkanten. Den mäktiga upplevelsen skulle jag ändå inte vilja vara utan - men modig var jag inte!

   Radera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)