15 maj 2011

Ny begivenhet

Nu kan man åka rulltrappa i Nordmalings kommun. Yes! Allt sedan höstens invigning av Botniabanan med resecentrat finns möjligheten att roa sig med att åka självgående elektrisk rullande trappa ;-) Jag ser det i den turistbroschyren som kommer direkt från tryckpressarna.Det kan behövas lite skoj i en kommun med svårlösta interna problem i kommunhuset, en ny turistattraktion sitter perfekt för kommunens innevånare ;-)
.
.

Kanske har även andra bloggare åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Haha, wow! Nordmaling blev precis värt ett besök!

  SvaraRadera
 2. Ja, hum. Normalt drar man förbi i 110 på E4:an till kulturellt intressantare besöksmål. (Om detta med kommunens kulturpolitik har jag MYCKET att säga. Någon ambassadör för min forna hemkommun är jag inte numera.) Men du är varmt välkommen till norra Ångermanland ändå!

  SvaraRadera
 3. Som boende i grannkommunen och 3km till kommungränsen tittar man på med blandad känslor.
  Däremot så hade mina barn, om dom varit små idag, uppskattat detta nya grepp med rulltrappa eftersom det var en av deras favoritsysselsättningar när vi begav oss till någon större ort för att handla när dom var små ;)

  SvaraRadera
 4. Blandade känslor var ordet om det som händer i kommunhuset...

  När jag var liten åkte familjen en gång med kusinerna och morbror till Ö-vik för att åka hiss för första gången. Så är/var det att vara landsbygdsboende!

  SvaraRadera

Tyck till om du vill...