18 maj 2013

Märkligt

Nog är det märkligt att Timmer & Masontite ligger bland de 10 mest lästa bloggarna på TopBlogArea och TopBlog.se under rubriken Kultur. Kulturbegreppet är förstås allomfattande, där finns bloggar om släktforskning, porslin, textilhistoria, konst, historia allmänt, personlig utveckling en platsspecifik blogg med nynazistiska sympatier, långt från Timmer & Masonites värderingar mm mm. På Timmer & Masonite är det dagliga besöksantalet inte jättestort men ändå förundras jag lite över placeringen. Skriverierna är ju sannerligen växlande. Som livet självt.
Nu kanske det här till en del har sin förklaring i att det finns så många fler som bloggar om heminredning, outfits, trädgård, fitness - än om byggnadsvård och kulturhistoria. Det innebär att det är lättare att rankas högt i ett ämne där inte så många skriver (ni hör hur jag förminskar min insats :-) Dessutom har långt ifrån alla bloggare anmält sina bloggar till bloggkataloger, det gäller nog främst bloggare med verkligt många besökare.

Men som sagt - jag förvånas över att ett par bloggkataloger rankar bloggen så pass högt inom rubriken Kultur där jag placerat Timmer & Masonite. Weblogen som handlar om glädjen och vedermödorna av att bli hemmansägare i norra delen av landet. Om minnenas resa kors och tvärs genom tiden. Om varför det som nu är, är som det är. Kanske… 
.
.


.
.

3 kommentarer:

 1. Bra, intressanta, vettiga och otramsiga bloggar SKA vara populära! Och rankas högt! Så de´ så! Var stolt! :-)
  Önskar dig en härlig pingsthelg!

  SvaraRadera
 2. Det är väl bara att tacka och ta emot den höga rankingen! Grattis! Du skriver så intressant och initierat, så varför inte?

  SvaraRadera
 3. Tack för det hörnini ;-)

  SvaraRadera

Tyck till om du vill...