11 april 2012

Yttepyttegrejer av plast

1950-talsköket badar i eftermiddagssol. Allt är som det ska. Kaffehurran på plats. Pallen står vid sidan om den elektriska spisen. Där brukade jag ibland sitta och lyssna på de vuxnas prat.De tre gröna hängarna av plast har hållit länge nu. De är klistrade på spisens vänstra sida, mot diskbänken till. En liten viktig detalj för helheten i 50-talskänslan. Mammas hemvävda handduk hänger där.
.
.

Kanske även andra bloggare åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Hängarna var mitt i prick. Ventilationshålen på diskbänken var också fina. Och husmodersarbetsplatsen på den stora bilden av köket. En sådan skulle jag vilja ha ned ett fönster att titta ut genom.

  Daniel

  SvaraRadera
 2. Kul Daniel, att du uppmärksammar de runda ventilationshålen.
  Och husmodersplatsen fungerar trots att bänkytan är låg eftersom en höj- och sänkbar Hema-stol från Industristolar AB i Stockholm ingår :-)

  SvaraRadera
 3. Otroligt charmigt kök :) Har 50-60 talets inredning som passion!

  SvaraRadera
 4. Va trevligt att fler uppskattar mitt favvo-kök :-)

  SvaraRadera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)