31 maj 2016

Vem har rätt att företräda landsbygden?

Tittar och lyssnar på en inspelning från Landsbygdsriksdagen i Visby nu i maj.

Det intressanta börjar 11 minuter in i just detta klipp där Malin Rönnblom, stadsvetare, och Ellinor Falkman, retorikexpert, kommer till tals och analyserar de två debattpanelerna som förevarit. Det räcker med att lyssna till deras skarpa analyser, det tar inte många minuter. Snack med innehåll i motsats till en hel del annat.

Titta & lyssna HÄR.

http://www.europaportalen.se/sites/default/files/styles/image_article/public/imagestore/kossa_0.jpg?itok=KHuv3lHo
 En sann bild av svensk landsbygd?
.
.

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Vad fint att hitta en blogg skriven av en femtiotalist. De flesta är så unga. Här du förresten läst om den rostfria diskbänken i senaste söndagsDN?

    SvaraRadera
  2. Hej Helena, roligt att du hittade hit på något sätt! Ser att du också har minnen av höbärgning och slåttanna. Och jag tackar för tipset på DN-artikeln. Hittade den på nätet efter ditt tips, kanske vill fler läsa den: http://www.dn.se/kultur-noje/konstrecensioner/det-rostfria-altarets-uppgang-och-fall/
    Nu när hushållen ska moderiktigt "plastbantas" börjar rostfria hushållsföremål bli populära igen. Med all rätt!

    SvaraRadera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)