26 maj 2010

Piggar upp

Jag piggar och piffar upp farstun med en plastmatta från Pappelina. Det är kul att komma hem till den. Det är väldigt förnämligt att plastmattor blivit på modet igen. Fast numera försöker de inte efterlikna trasmattor utan vara något alldeles eget. Det var Lina Rickardsson som med Pappelina tog första steget.

Att gå på röda mattan...

8 kommentarer:

 1. Tack! Ja det tycker jag också som gillar prickar och andra grafiska mönster. Dessutom är det ju praktiskt att ha en matta av plast i farstun där man stövlar in direkt utifrån.

  Jag kan se att du också har ett trevligt projekt med att installera dig i en ny lägenhet!

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag blev sugen på att köpa en plastmatta.

  Roligt att se skolbilden och flygbilden i ett tidigare inlägg. Det ser precis ut som från vår by. Det riktigt lyser av framtidstro och stolthet.

  SvaraRadera
 3. Och Jag, Jag tycker inte alls om demdär nya men älskar dem gamla i trasmatteimitation. Oh så fina dem är :)

  SvaraRadera
 4. Du skriver fantastiskt fint. Fina bilder och vackra tankar.

  SvaraRadera
 5. Men tack så väldigt mycket, Karin!
  Om inte hade gått att blogga hade mina tankar aldrig kommit ur mej i skrift - så jag gillar verkligen möjligheten att blogga. Det klargör även för mej själv varför saker är som de är.

  SvaraRadera
 6. Se där, en Pappelina! De tillverkades alldeles nästgårds här, men nu har de bytt lokaler. Jag tror att det blev för trångt när mattorna blev så populära. Nu är där gym istället :)

  SvaraRadera
 7. Jomen, Pappelina var något nytt då de kom. Mjuka mattor (inte styva) av plastremsor med mönster som inte efterliknade trasmattor. Jag gillar dem och tydligen fler med mej :-)

  SvaraRadera

Hej alla ni knapptryckare som hittat hit och vill kommentera - ni ska veta att jag tycker om uppfriskande och konstruktiva kommentarer...

Om du inte har en egen blogg eller en g-mailadress, klicka i Anonym så kan du skriva en rad ändå. Men skriv ditt namn i kommentaren :-)